söndag

Ledig dag, känns riktigt ovant men superskönt! Idag har Ellen varit här så då målade vi pocus hundkoja :D Blev finfint, fast precis när vi var klara började det regna.. inte så roligt men det blev bra ändå!
Idag är det ju även morsdag så mamma fick chokladen som hon blev glad för (tur för henne) och vi har inte gjort så mycket idag, mest varit hemma och pysslat på tomten som för tillfället ser rätt så tråkig ut, bara massa grävmaskiner och traktorer och en massa annat. Det får vi ta och fixa isommar då vi även ska måla huset och bygga veranda. Vi kommer ha fullt upp verkligen. (: 
tänkte lägga upp en bild på huset, tror inte jag har gjort det. :) 
Och så en på sis från igår, i Nyköping :D crazy?

Loppan 20 <3<33<3

Igår var var ju min kära Loppas födelsedag :) Det firades med att de kom in till grönan och såg på bandet medans jag jobbade klart, sen drog vi till Harry B James :D Sjukt kul som vanligt, det finns mycket intressanta människor verkligen.. inte alltid på ett bra sätt :p Där stannade vi till stängning då vi vart medbjudna till en båt men jag skulle upp sju i morse så det blev inget med det, nästa gång så! Clara jag och farmor åkte till nyköping klockan åtta, väääldigt segt men det blev ändå en mysig dag med en massa springades ut och in i affärer pga. regnet! Blev lite nya sommar kläder så det var trevligt :) I kväll skulle jag ha träffat Tim men är för trött för det så risken är stooor att jag somnar så fort jag sätter mig i en soffa så vi får ses imorgon istället.. Då är det ju mors dag, och jag har köpt en massa choklad till mammsen :D Hoppas hon inte läser det här innan dess hihi :)
Det ser verkligen tråkigt ut utan bilder, i know, men jag är så seg på att ta och att lägga in gamla känns ännu tråkigare ^^

soool

härligt väder ser det ut som det blir idag iallafall :) vart rätt så mycket folk på gröna lund igår även fast det regnade, dock så var nog alla inne på min restaurang för vi hade fullt hela tiden men då går ju dagen lite snabbade så det var ju bra :D efter jobbet tog vi en öl på el amir. Trevligt som vanligt! Idag blir det tandläkaren och sen jobb till 23, sen får vi se! Blir kanske hem direkt för en gångs skull men det får nog tiden visa :D ha en bra dag alla!

brightside

Har haft en underbar helg, jobbat på gröna lund (: im likin' it. Jag har så himla underbara jobbarkompisar! verkligen, vi var ute igår, började på lejonbacken och satt där några timmar. Såg Brolle där, :D hihi, Loppan, är du avis? Sen drog vi till After och var där och träffade en massa andra som inte var med tidigare under kvällen. Sen tog jag och Malin en taxi hem till mig för att sova två timmar och sen åka in mot stan igen för jobb ^^  Asseg typ hela dagen, som en zombie men det är väl alla på apoteket så jag tror inte det märktes huhuhu. det var iallafall riktigt roligt, jag har en känsla att det kommer bli loooads of personalfester den här sommaren..
Resten av helgen har jag faktiskt hunnit umgås med Tim :) Var typ jättelänge sen.. Så var Clara förbi också och vi färgade mitt hår fast det blev typ ingen skillnad så får fixa det senare i veckan. Det var skönt att bara vara hemma också, även om det bara var för några timmar!
Imorgon blir det jobb på grönan, 15-23, skön tid faktiskt för då hinner jag göra något innan också, tror det blir lite nya sommarkläder imorgon då (: På lördag åker jag clara och farmor till nyköping för en massa shopping också men det kan jag nog aldrig få för mycket av :)
Är det så här när man är kär när man är liten?

Torsdag

Skivan var på Blue Moon Bar, jag gillar inte alls stället men det var helt okej. Iallafall efter tolv, :p innan var det ganska segt men ja .. Det var roligt att träffa alla iallafall, några jag verkligen inte räknat med :) najsprajs. Idag har jag varit ledig, så mamma och jag har vart och handlat och köpt hyllor till min garberob som inte passade, vilket jag inte provade fören jag fyllt de med kläder (y) men med lite träbitar och en himla massa vilja sitter den där iallafall, rätt sne men ändå ^^.
Ikväll ska jag och Tim på bio, förhoppningsvis, men jag vet inte vad vi ska se så vi ska bara åka dit och se vad det finns biljetter till helt enkelt. Spännande :p. Nu ska jag se på gsh och sen baka kokostoppar :D

tisdag

Alohaaa :D Jag hade en underbar helg faktiskt! Jobbade som vanligt men det var kul nu när jag har lärt känna alla bättre och sånt, det var väldigt lugnt och inte alls många besökare så då hade vi tid för en himla massa trams. hihi :) På lördag kväll träffade jag Loppan, vi åt middag drack vin och pratade en massa, det behövdes och var supermysigt :D På söndagen slutade jag halv åtta, då gick Malin (en jag jobbar med) och jag och åkte pop expressen och gick i lustiga huset innan det var dags för att gå med hela personalen på grönan till Lejonbacken som ligger tvärs över gatan dit vi gick för att umgås och ta några öl. :) eller ja, jag hade bilen så det var cola.. fast det är ju rätt roligt att vara den som ser allt med nyktra ögon också :p I går, måndags, var jag ledig så då åkte jag med Tim till farsta och fikade och shoppade lite. Länge sen vi sågs faktiskt, han pluggar hela tiden och jag jobbar.. Menmen.
Idag jobbade jag på apoteket, likaså imorgon.
Dagen började inte så bra, jag tappade ut hela smink väskan så att allt puder gick sönder.. som tur var hade jag redan sminkat mig då men nu är det bara att köpa allt nytt. Åaaahh. Sen när jag skulle ta ner en överfull låda från på min garderob så ramlade den ner på mitt huvud, och sen kom alla kläder som låg i efter. Sååå onajs alltså.
Det som händer imorgon förutom jobb och köpa nytt smink är att gå på Jennifers studentskiva, det blir nog kul :) Så skönt att jag är ledig på torsdag!
Lycka till imorgon Loppan <3

torsdag

Det måste ha blivit något av en trend att ringa och väcka mig när jag väl får sova, det händer v a r j e gång. Det är alltid någon som ringer 9.20 tre signaler så jag inte hinner svara. ÂAHASdh. typ. Sluta ringa ! Sen somnade jag om så ringde nästa kvart i tio. De vill alltid prata med mamma men antingen är ju alla på jobbet den tiden eller de som jobbar kväll sover, hur tänker man då egentligen?!?! F U säger jag bara, fu.
Då kom jag iallafall upp tidigt, såg på tv och åt frukost, hallonkräm :D det var gottis. Sen släppte jag ut pocus på tomten där han låg tills jag skulle iväg och köpa nya högtalare till min dator. De som jag haft är trasiga, eller en funkar men då hörs bara musiken och inte sången, lite irri. Så nu blev det nya, med sämre ljud än de gamla :( dålig stil, men båda funkar ju iallafall så det får jag vara glad för. Nej nu känner jag att det här blev ett ganska negativt inlägg men det borde det inte vara för förutom den tidigare morgonen är det ju asfint väder idag :D Så ut med er nu ni som har chansen, imorgon och lördag ska det tydligen regna massa, då blir det nog lugnt på Gröna Lund. :)
mitt livs kärlek hihi <3 (kan man ha två?)

Äntligen

Efter mycket velande har jag nu äntligen bestämt mig för vad jag ska plugga.. jag ska bli massage terapheut! :) Det känns ju bra att ha det bestämt också, men tyvärr finns det inga högskolor/kommunala skolor för den utbildningen så det får jag finansiera själv men jag har faktiskt sökt ett stipendium så hoppas de svarar snart iallafall. Det kostar olika men det är emellan 20000-80000 så det är inga små summor direkt men till hösten hoppas jag kunna börja, tänkte snart börja söka till olika skolor men det är inte så stor efterfrågan på den utbildningen så jag tror inte det ska bli något problem. Jag har redan pratat med en skola, Hälsoteket men den ligger i typ uppsala eller vad det var så då ska man nog bo där också. Sen finns det den vid terminalen, Evexia som också verkar bra. Någon som vet någon skola som ska vara bra? :) Utbildningarna är mellan typ 2 månader och tre år också, finns verkligen mycket att välja på och jag har ingen aning.. Jag vill hellre betala mer för den och veta att den är bra än att chansa och få nått som inte är lika bra, såklart :)

GSH 2?

Green Street Hooligans som är min favorit film, alltid. Sen finns det ju en tvåa på den också som alla som har sett den tycker den är jättedålig så jag har inte velat se den för det kanske förstör ettan. Men nu har jag iallafall den snart, så jag ska försöka mig på den ikväll och se om den verkligen är så dålig som alla säger. Men jag har låååga förväntingar för den så då kanske den iallafall är helt okej. Får vällan se :)
Charlie Hunnam, som är bäst i gsh är inte med i tvåan så därför är jag inte alltför sugen på att se den. :p
Han är iallafall med i en serie som heter Sons of Anarchy, som jag såklart har hihi och den var verkligen bra! Handlar om ett kriminellt motorcykelgäng som gör en massa farliga saker typ .. :P men har jag bara sett säsong 1 för 2 och 3 har inte kommit till Sverige än..
Idag så hann jag med det jag skulle, blev inga byxor men lite andra kläder :D En klänning, ett linne och två par strumpbyxor. På hm träffade jag Evelina, trevlig överrasking :D Sen bakae jag vaniljkakor och så åt vi mcdonlads mat. Nu ska jag bara äta godis och se filmen :D Adios amigos.

onsdag

Ledig idag! Asskönt verkligen, var ett tag sen nu :p Så idag ska jag bara ta det lugnt, måste nog ta mig till centrum och köpa nya byxor till jobbet, de vi fick till grönan var kockbyxor.. Inte så fina alltså :p Så det är nog mina big plans, städa och sånt ska nog också hinnas med. :)
Igår var jag på en Service utbildning för Gröna Lund i Solna. Det var faktiskt intressant, bra ledare så då vart det roligt. Det avslutades med att vi skulle släcka en docka som brann och det var lite läskigt men inte började brinna iaf så det var ju bra.. :P Jag klippte mig i förrgår, för kort som det a l l t i d blir hos frisör men jajaaa... Annars äre nog inget nytt, Loppan är hemma nu igen så det är ju najjjsss :D

RSS 2.0