vart tog juni vägen?

när jag jobbar känns det som allt är en enda lång långpanna så jag vet verkligen inte vart juni tog vägen.. men det har varit roligt iallafall :) på midsommar jobbade jag såklart, men hann fira lite ändå, middag på torsdagen hemma med morfar och på fredagen innan jobbet hade jag och Malin picknick på Djurgården, hur härligt som helst!
nej, vi drack inte allt innan jobbet :) sen stog den här sötisen och väntade hemma när jag kom hem :D
Nej, nu hinner jag inte skriva mer, ska ut på promenad med Puck :D
Juste Jenny, tack för tipset på din blogg om nelly.se ! Jag har beställt två aaaassnygga klänningar och en väska därifrån hihi (:

Killers

I Onsdags träffade jag sis ett tag, vi var i farsta och fikade och myste :D Sen åkte vi hem och solade lite. :)
Senare på kvällen var jag på bio med Loppan och såg Killers, den var faktiskt bra, ganska förutsägbar men ändå helt okej ^^ Igår jobbade jag, skulle varit ledig men bytte så jag är det idag istället så då ska jag Loppan och Malin gå och se Miss Li på Grönan, jag har inte lyssnat så mycket på bara henne, mest för att hon har spelat in mycket med Winnerbäck och då har hon varit asbra så det är hon nog! Sen ska vi vidare men jag vet inte vart än, får se vart kvällen leder oss. Jag jobbar imorgon också men börjar sent så det är skönt :D 


Misfits

Jag har suttit och kollat på misfits hela kvällen :D Det är en serie som jag började se när jag bodde i London, den är verkligen jättebra men från början var det tänkt att bara visas en säsong så det finns inte mer än 6 avsnitt :( Det kommer mer men inte förrän i november typ.. Den är iallafall jättebra, och handlar om några ungdomar som efter en konstig storm får superkrafter typ :p fast inte som vanliga typ spiderman utan konstiga krafter.. en kan tex göra så att alla runt henne tappar allt hår ^^ lite wierd. Men asbra iallafall!
Jag blir typ raslös av att bara vara hemma faktiskt, idag har jag bakat kolakakor och vart i farsta med Tim :) Vet inte hur det ska gå att vara ledig till fredag, känns redan konstigt men skönt :D På onsdag ska jag först till tandläkaren och fixa tänderna , spännande :o hihi lite nervöst kommer det nog bli. Men sen ska jag och Clara in til stan och se på bio och shoppa :D På torsdag ska jag träffa Loppan och det kanske blir ett biobesök där med, får vällan se :)

Måndag

Tjaaa! Long time no see. Nu har jag fem dagar ledigt, skönt eller vaad?!? Jobbar först på fredag. Veckan som har varit har varit najs såklart, massa jobb men mycket annat också! Tim tog studenten i fredags men då jobbade jag så det vart firande på lördag kväll istället, efter jobbet då också men iallafall tidigare :) På dagen fick jag finbesök av mamma och alla som kom och åt hos mig och så väntade de tills jag slutade så åkte vi pop expressen och vann choklad :D Det var mysigt. Igår åkte vi till Årsta Havsbad precis i rätt tid för att få lite sol, vi fixade på tomten med alla växter och bara pysslade, härligt. När vi kom hem igen spöregnade det, fast det är ju härligt det med, bara man är inomhus :D
Idag har jag inte så stora planer, kanske åka och kolla lite kläder med Tim men annars vet jag inte, förmodligen baka något men min insperation börjar sinaaa..
En väääldigt lugn dag på Grönan då vi inte hade något att göra hade vi pannkaksbakar tävling! Det gjordes två stycken men jag tog bara bild på Malins och min såklart, som var godast :D Okeeej den ser inte jättesmarrig ut kanske, men den var det. :)
Pannkaksbagarn'
Gjorde kärleksmums förra veckan, asgott :D

en perfekt söndag

Vaknade upp hos Tim, sen tog jag och mina favoriter tåget in till stan för att ha en uunderbar picknick på Djurgården. Kändes verkligen som en skön sommardag ska göra, vi åt en massa god mat och hade supermysigt där i solen. Sen hamnade vi på gröna lund där vi lyssnade lite på markoolio :D haha, han är ju asgrym! Och spelade alla låtar man lyssnade på för tio år sen så det var hääärligt, där gick vi iallafall runt lite och jag köpte glass :) Vi hälsade på kaskadarna lite, kändes skönt att vara där utan att jobba. :p. Evelina åkte hem lite tidigare än oss för hon skulle på bio, men vi glömde att hon hade nyckeln så Jenny fick jaga efter henne till centralen så vi skulle komma åt våra saker :P Sen åkte vi hemåt, nöjda och belåtna och väldigt varma :D
jenny och loppan <3
evelina som hittat något intressant och jag :)
rosa, vitt, rosa/vitt.
det var tyyyp ingen som kollade :)
och så den härliga picknicken :D

uppskattat

Efter en veckas arbete kändes det verkligen bra att gå ut på en riktig partykväll! :D Vi började med att Angelica kom in till Grönan efter jag slutat vid nio, så satt vi där med de från mitt jobb till stängning och åt lite mat och gick i lustiga huset :D Sen åkte vi till East och var där ett tag för att sedan åka till Bara eller nått.. Där blev det inte så långlivat för de stängde typ ett, men det var mysigt att vara där faktiskt, skön stämning och inte alltför jobbig musik, sen gick vi in till Underbara Bar som ligger precis brevid men där kom jag knappt in, jag hade tagit tre öl. Det är ju pinsamt. Jajaaaa... Sen efter det blev det After för att sedan dra till Max för lite mat :D De andra hade då åkt till någon hemmafest i Solna tror jag det var, men då tyckte vi det var dags att gå hem. Var hemma vid halv sex, så jag vaknade inte förens vid tre. Kul, känns som jag sovit bort heeela dagen och jag hade tänkt sola, men nu finns det ingen soool :( jag överlever nog, är trots allt ledig :D Ikväll ska jag till Tim och äta middag, ska bli mysigt, hoppas verkligen att han lagar den innan jag kommer dit så det inte blir som vanligt att han säger att han ska bjuda på middag så får jag laga den åt oss.
vnv nation - illusion



RSS 2.0