Fredag

Jag ska strax åka och möta upp Eve och Jenny för att åka in till stan och möta Loppan, därefter går vi till münchenbryggeriet för året tatueringsmässa! Hoppas bara jag hinner med tåget, vilket inte är min starka sida. Tåget går om en timme och innan dess ska jag hinna måla naglarna, bestämma kläder, platta håret och gå ut med pocus + åka buss. Hm, kanske bäst att jag sätter fart. :) hihi puss.

Sälen i vinter?

Jag har faktiskt sökt jobb i Sälen, som frukostvärdinna :D Vore nog jätteroligt, dock innebär det nog att jag är borta mellan november och april. Döda mig inte nu Loppan. :$ Det skulle vara roligt tror jag, fast det där med kylan hela tin kanske blir ett problem, fast det är ju ändå kallt här så ^^ Sen hade det ju varit trevligt att vara hemma lite också kanske.. men äsch! Får se om dom svarar, tänkte söka lite annat där också. Först vart jag sugen på ishotellet i arvidsjaur men dit är det 140 mil och ja.. det säger sig självt att kanske inte. Jaja får väl se om de svarar, annars blir jag nog kvar i Stockholm. :)

inception

Någon som har sett den? Jag och Tim tänkte gå och se den ikväll, den verkar asbra :) Men jag är lite sugen på flera filmer faktiskt så får väl se vad det blir.. Ett problem med den filmen är ju att den är så lång och då blir jag antingen alltför rastlös eller så somnar jag. Det var sjukt skönt att få sova ut idag, blir så irriterande att vara trött hela tin när jag sovit 6 timmar per natt den senaste veckan så det behövdes. :D
Jag har fått reda på september schemat nu iallafall, blir så att jag jobbar 40 timmar på hela månaden, fem dagar ^^ hade kanske kunnat jobba lite mer men sen är där väl dags för lite semester också så det är både bra och dåligt. Tim och jag tänkte ta en resa till Turkiet eller något, i två veckor. Vore ju underbart :D

Vi har avslutningsfest med jobbet den 6 september, och temat är skräck.. Jag och några andra hade tänkt typ köra vita linser och sen fixa håret men annars ha typ en klänning eller nått bara ^^ Någon som vet vars man kan köpa bra linser? Har kollat en massa sidor men har inte hittat vita, eller så är jag dålig på att leta :$


Pain

Var och såg Pain igår på Grönan med Eve och Loppan, konserten var asbra :D Det var evighter sen jag var på en hårdrocks konsert haha men det var grymt! Hamnade precis brevid moshpiten så vi vart lite hoppade på men det är sånt som hör till, typ.
Hahah jag älskar den här bilden :D Från i fredags när vi var ute med Evis, Izza och deras vänner med en början på Berns' och en kväll som slutade på Paradise :)





Du är ju så sjukt söt på den här bilden Loppan :D <3


Idag ska nog Tim och jag åka till Farsta för lite (eller mycket) shopping :D det blir mys.

Winnerbäck

Konsert i Långholmsparken, översvämning och lerbad, och ändå helt underbart. De var fyra artister, först var the Love Antell, sen Sofie Selmani, därefter Laleh som var grym och sen honom jag väntat på hela sommaren, Lars Winnerbäck. Jag stog där i regnet med mamma gudmor och sara, ett glas vin i handen och önskade att låtarna aldrig skulle ta slut. Det var så magiskt, så underbart bra att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Han spelade alla låtarna jag ville höra, den som var allra bäst var Ingen Soldat. Jag ryser när jag tänker på det :D guld. När hela bandet (9 pers) började spela drogs ett skynke ner bakom dom där det stog en kör på runt 30 pers och sjöng med i refrängen. Åaahahhhh. det här var kärlek <3
okej, det syns inte så bra på bilderna och det var mörkt men ändå! :)
innan konserterna, min älskade mamma, sara och gudmor :) tack för en underbar kväll!

do you want the truth or something beautiful?

Åkte in med mamma till stan några timmar innan Alice & Anthony skulle hämtas upp för lite underbar shopping. det blev en hel del faktiskt, oftast när jag väl är ute för att hitta något fint hittar jag aldrig något, men när jag inte har pengar så finns ju en massa snyggt.. Men idag så, typ allt jag provade ville jag ha men då hade det blivit lite för mycket kanske, det slutade med att jag åkte hem med två tröjor, ett par sktisnygga leggins och en klänning från monki :) Fick ingen bra bild på kläderna, så det får nog bli en imorgon när jag har det på mig :)
När vi kommit hem lagade vi middag, och satt ute typ hela kvällen och pratade igenom dehär månaderna som det gått sen jag bodde där ^^ hur trevligt som helst verkligen!
Vi har iallafall skuggorna bakom oss - Winnerbäck

puss

Nu börjar jag tröttna på att alltid jobba när det händer roliga saker! Asirriterande, menmen.. Det får jag väl ta igen i höst eller något :) Hoppas på en härlig resa med mina tjejer då, hoppas bara att alla kan åka med med jobb och allt som kan stå i vägen! Vore ju underbaaart. Jobbet har jag också börjat tröttna på nu, det har blivit tråkigt helt enkelt, flera som har slutat och det händer typ ingenting utöver det vanliga ^^
Men, i helgen kommer iallafall Alice och Anthony hit från London, de jag bodde hos där, det ska bli supernajs att träffa dom igen! De kommer hit idag, ikväll tror jag så ska mamma och jag åka in och hämta dom. Om det är fint väder imoron åker vi ut till Årsta och åker vattenskidor och badar :D Senare på kvällen så blire Lars Winnerbäck (<3333) med mamma, Clara och gudmor.

Beställde hem lite saker från cdon som kom igår, bla the fotball factory som många sagt att jag måååste se för att jag är kär i green street hooligans men den var ju bara s k i t. Ioförsig är jag glad att jag sett den men den sög verkligen, som en sjukt dåligt filmad dokumentär där skådespelarna var ett skämt. Okej att typ en eller två var trovärdiga men de andra.. alltså ja, det funkade inte helt enkelt.
pusspusspsusss

lite ledighet :)

Efter ganska många dagars jobb är jag nu ledig i tre dagar, verkligen skönt och behövlgt! Igår slutade jag 24, och så skulle jag till Puck som hade fest, inte så kul att komma dit halv två när alla andra kom dit vid sex haha men det var jätteroligt när jag väl kom dit :D
Idag har jag bara varit sjukt seg, känns som jag börjar bli gammal eller något, innan jag fyllt 20 vart jag aldrig bakis men nu jävlar.. ja, inte det mysigaste direkt men det går iallafall över på några timmar ^^ Så jag bara varit hemma, typ sett på tv och druckit kaffe. :p Ikväll så åkte jag till årsta med mamma och jonas, skönt att vara här lite.. Tänkte vara här tills på tisdag och bara bada, åka vattenskidor och sola som en gris för nu är det på tiden att jag blir lite brun :D I helgen kommer Alice och Anthony hit, de som jag bodde hos i London! Det kommer bli underbart, när man bor tillsammans ett halvår och sen inte ses på lika länge känns det lite konstigt. :p På lördag är det även konsert, ska gå med mamma Clara och min gudmor och se Winnerbäck :D Som jag har längtat, det ska vara i någon park i stan, typ långholmsparken tror jag den heter. Dit kommer flera artister också och spelar hela kvällen, kommer nog bli grymt. :)
Jag vill ha ny musik att lyssna på, ge mig tips :D

RSS 2.0