blondi

Jag färgade håret idag, två förpackningar blondering. Det vart blondt. Vitt i luggen. Eller mja inte helt vitt men jävligt ljust iallafall, och sen mer naturligt bak, fast jag har börjat gilla det, det var verkligen tid för förändring :D Tänk att bara en ny hårfärg gör så mycket. Kanske också det faktum att jag jobbat idag, och har några veckor framför mig med 9to5 arbetsdagar, ni ska bara veta hur underbart det känns just nu. Att ha något att göra, inte för att jag klagade på att se på sons of anarchy och greys anatomy hela dagarna men ändå, känns bra att göra någon nytta :D Ser fram emot en rolig helg, får se vad som hittas på :)

nej

Inatt drömde jag att det var kärnvapenkrig i vega. Och varje gång en bomb smälde stog jag lagom långt bort för att inte dö men fick ändå tryckvågen och det gjorde ju ont som fan, inte för att jag vet hur tryckvågar känns men det var inte en kul dröm! Åh hatar att drömma om läskiga saker, vilket har varit väldigt mycket nu på sistonde. Hm, kanske för att jag har för mycket tid att tänka på sånt.. :o 
Nu börjar det dra igång med jobb iallafall, ikväll ska jag sitta barnvakt åt mammas kompis och i morgon och två veckor framåt blir det apoteket. Alltid något :)

älskade mamma

Var i Sickla idag med min fina mamma och gick på bio, kollade affärer och åt på mysigaste fiket! Underbar dag alltså, :D jag älskar dig!

:D

Mitt uppe i mitt snyggaste dansmove på friskis kom jag på vad jag vill jobba med! Åh äntligen något att kämpa mot. Jag vill jobba på ett spa. Helst ett med hotell, så ska jag gör allt roligt och helst vara chef! :) Bra plan va? Min massageutbildning är alltså ganska så bra där, för jag kan börja på det viset och sen arbeta mig uppåt. Jag har sökt jobb på Hasseludden nu, där vore det ju underbart att jobba. Och sen så småning om, och det fortfarande är kul, ska jag öppna mitt egna spa! Och finansieringen är redan klar, när Ani blir stenrik ska han investera i mitt spa (köpa ett åt mig). :D Hoppas bara jag inte ångrar mig imorgon ihih.

djurgårdeeeen tjalalalala

Loppan och jag ska gå och se djurgården spela den 21 februari, så jag fick i uppgift att lära mig deras sånger, sagt och gjort! Nog för att det är tjalalalala sången jag är bäst på men snart kan jag nog de andra också! Det var inte jätteavancerade texter så.. :p ikvälll ska jag på bio med tim, jag hoppas på Narnia :D

heron city

Var på heron med tjejerna igår och bowlade, jag vet inte riktigt hur det slutade men jag tror jag förlorade :( det var roligt ändå , såklart :D medans vi väntade i den jättelånga kön till bowlingen gick vi och spelade typ lufthockey eller vad det heter och såndär dansgrej. :p Jag och Eve gjorde någon simulator grej som var jätteläskig haha. Idag tänkte jag försöka träffa Tim lite mellan alla hans jobb. :)

bättre sent än aldrig

Lite bilder från skidåktningen i Sollefteå, inte världens backe kanske men det var kul :D
Loppan på lunchen :)
Alltid lika fin hhiih <3

lets go all the way now

Var och åt lunch med Loppan idag, supermysigt och väldigt god mat hihi :) Sen gick jag till mamis jobb och fikade med henne för att sedan åka hem till tim och äta middag. Jag har ju inte alls bara ätit idag. Eller jo, kanske :)
I tisdags var jag på bio med Tim och såg Tron, det var verkligen en skitdålig film. Men efter alla biosar vi sett för att jag ville det så var det nog dags att låta honom bestämma.. :p Igår hände så inte mycket, var hos tandläkarn och gjorde av med en förmögenhet och resten av dagen tyckte jag synd om mig själv och såg på grey's. En väldigt chill vecka och jag är otroligt trött på att inte jobba. Åh. jag känner mig helt deprimerad. Men jag har iallafall anmält mig till massageutbildningen som börjar i februari och det ser jag fram emot :) När den är klar, i juni, har jag tänkt att jag ska börja jobba på ett spa, typ hasseludden eller liknande, helst där det finns hotell också. Ska bli så kul att ge mig in i en helt ny bransch! :D Ikväll vet jag inte vad som händer, är hemma hos tim nu och han sitter och spelar gitarr, myyys :)

födelsedagar och grankvistar

Fredagen men tjejerna var supermysig! :) Jag kom hem lite senare än tänkt så allt vart lite sent, vi åt inte middag förens klockan 23, men god var den, åt på Koh Pangan! :) Efter det gick vi vidare till Harry B James, guld som alltid :D Jag fick superfina ed hardy överdrag till bilen, precis som jag önskar mig. Tusentusen tack sötisar <3
Födelsedagen, torsdagen, spenderades i skidbacken i sollefteå. Vi åt på en underbar restaruang med Leonard, lars pappa, och Kitty. Galet god mat och vi hade jättetrevligt :)
I helgen var släkten här och vi firades lite till, mina kusiner har precis varit i Afrika så det var kul att träffa dem igen, och se alla bilder därifrån!
Igår hände inget speciellt men idag så när jag skulle ta ut granen genom bakdörren som var halvt igensnöad så fick jag en jäkla pinne i ögat! Lagom skönt, och det blev en skada på hornhinnan som var 1 cm över pupillen, såg allt som en 3d film utan 3d glasögon. Väldigt suddigt alltså. Så jag läste lite på internet om det verkade farligt men det var det inte men det stog att jag skulle ringa en läkare vilket jag gjorde. Handens telefonkö var full, och n är jag ringde vårdguiden sa de att jag måste komma till en läkare fort så det inte blir någon bestående skada så de hänvisade mig tillbaka till handen. Där det var fullt. Så skulle jag och tim ändå till heron city och skärholmen så jag gick till ögonkliniken där men de sa att de inte hade någon akutmottagning och jag var tvungen att skaffa en remiss! Jävla skit system. Alla säger att jag måste till en läkare men jag slussas ju bara runt.
Berättar mer i morgon, tim sitter i bilen och väntar hihi. :p puss!

Sollefteå

Jag slapp köra! Hihi kanske skyllde på att jag inne ville bli stoppad av polisen igen. Resan tog som beräknat 8 väldigt långa och rastlösa timmar men det gick bra och vi var framme vid 5 tiden. Planen var att vi skulle överraska Lars pappa men att komma hit, men hans tjej hade redan sagt att vi var på väg :( liiite småirriterande alltså. Men vi gick dit med pizza på kvällen och det var jättekul att träffa honom. Idag har vi åkt sidor hela dagen, dock så var det mesta stängt, alla hotell i backen och alla backar utom två och två liftar så det vart rätt så mycket samma sak :p Men det finns banor i skogen och sånt som är det roligaste. Första åket var lätt det läskigaste, då vi inte hittade någon karta på backarna tog vi liften högst upp och slängde oss ut i en jätteröd backe. Läskigt som fan och jag hade helt glömt hur man åkte haha så det var vääärsta vurpan verkligen med allting intrasslat i allt. Men efter det gick det väl typ bra, förutom när jag förstökte åka in i skogen där det inte var en bana och bara en massa djup lössnö och kvistar att fastna i. Det vart sista åket :p sen tänkte vi gå lite på stan, men allting stände klockan 16 idag så det vart inget av det. Och imorgon är det helt stängt för att det är röd dag så då blir det skidor hela dagen som idag och sen restaurangbesök på kvällen om vi kan hitta något öppet, för då fyller jag 21 :) Det känns faktiskt som den födelsedag som betytt minst skillnad, jag menar alla födelsedagar innan 20 leder ju ändå fram till något men nu då, inget speciellt alls. Nu tycker jag bara det är kul för att gå ut och äta och vara med familjen och vänner.


grattis sis

Har haft en underbar dag, vi åkte till Ball Braker, vilket skulle bli en överraskning till Clara men snabb som hon var hann hon läsa min blogg innan så det förstördes ju :/ menmen, lika kul för det! Jag vann såklart, typ, hiihhi. Sen efter vi hade bowlat lekte vi men en såndär sjutgrej, vad det nu heter. Där man har ett gevär så kommer det upp djur på en skärm som man ska skjuta.. hursomhaver var det en bra dag. Clara, Viktor, Tim, Jonas och jag gick sen och fikade och efter det mötte vi upp farmor och pappa för att äta på hard rock och få lite presenter :) eftersom vi fyller så nära firar vi oftast tillsammans. Jag fick ett jättefint eva attling halsband och biopresentkort :)
Imorgon klockan 8.00 är det planerat att vi ska börja köra mot sollefteå, det kommer ta typ 8 timmar och jag hoppas jag slipper köra en enda hihi får väl låtsas sova eller nått.
<3

nyår och lite efter

Jag och Loppan var på Harrys på nyår, det var kul som vanligt! :D Ingen riktig nyårs känsla kanske, typ en enda låt som sa att klockan vart tolv typ haha menmen! :D
Imorgon fyller Clara år så då ska vi äta på Hard Rock och gå och bowla. Sen på tisdag åker jag och familjen till Sollefteå för att Lars pappa är sjuk (och för att åka skidor) vi stannar tills på fredag så vi är där över min födelsedag men på fredag kväll ska jag ut med tjejerna så då blir det parteyyy hihi. (:

RSS 2.0