underbar söndag

Jag vart upphämtad av Evelina vid halv två och så åkte vi först till nacka för shopping och lunch :D Jag hittade värsta söta klänningen, dock är den mer för sommaren än nu menmen den är fin :D Sen åkte vi till stan för att kolla i lite mer affärer, äta mer mat och sen gå och se på I am number four. Angelica och Eve tyckte nog den var bätte än vad jag tycker.. Dåliga skådisar och handling som twilight och heros tillsammans ungefär. Men en jättehärlig dag helt enkelt :)
Som alltid blir det ett äventyr när vi (eve) kör bil. Haha :D


ägginpackning

Igår kväll fick jag för mig att jag skulle knåpa ihop en egen hårinpackning, så läste jag om vad som ska vara bra för håret så som ägggula, yoghurt, honung och olivolja. Det blev inte som jag trodde... Hela håret blev skittrasligt och jag stog typ en timme och försökte reda ut det, aj som fan. Jaja ni behöver inte prova iallafall! Dock smetade jag in ansiktet med vanligyoghurt lite innan för det ska tydligen vara bra, och huden blev jättemjuk! Så jag får nog hålla mig till det :)
Idag har jag bakat en blåbärspaj som jag ska bjuda Jimmy på när han kommer hit klockan två :) Och så ikväll åker och jag Tim till papi och hjälper honom flyttstäda lite.
Jag börjar bli sjuk igen :( awe.

utan mamma i två veckor :(

Körde precis mamma och Larsa till tåget, idag åker de till Maldiverna på sin efterlängtade honeymoon. Men hur ska jag klara mig utan mamma i två veckor?! Hua.


chailatte & vaniljhjärta

Jag och Tim var och fikade i centrum, kollade lite på kläder men hittade inget så det var ett spel till tim istället. Ikväll hoppas jag på att han inte behöver jobba så vi kan ses lite :)

Middag hos Evis :)

Igår var jag med tjejerna hos Evelina för att planera våran kommande Thailand resa! Vi tänkte åka i november/december i år och vara där i två veckor :) Åh det kommer bli så underbart :D jag hoppas på att vi kan bo någonstans där det inte är så tursitit, typ i djungeln fast nära till allt ändå :p Men vi får se, vi 4 starka viljor så man vet aldrig hur det blir. Jag längtar :D


:):(

Jag har haft en superhärlig helg, med massa vänner och festande :D Fast nu är jag sjuk, läste symtomen för vinterkräksjukan och det verkar vara det, förutom att jag inte spyr eller så men ont överallt, speciellt i magen och ryggen och ett konstans illamående. Rätt så onajs. Skulle ha jobbat idag men somnade inte förens 6.30 så kände då att det var läge att sjukanmäla ^^ Imorgon jobbar jag bara några timmar så det borde ju funka. Det är väl inte så konstigt att jag smittas av den smittsammaste sjukdomen ever när jag jobbar på apoteket.. :p Lite glad blir jag iallafall av att det är fint väder :)

Du är så

Yeah Yeah Wow Wow.
Ikväll blir det middag och mys och Jennifer med Puck, Lina och Tess. Ska precis gå dit så hinner inte skriva så mycket men veckan har varit najs och jag har haft roliga saker att se fram emot i helgen :) Imorgon är det fest för Linus som fyllt år, hos Eve. Och så kommer Clara hem från london och vi får middagsgäster i form utav gamla grannar :D Supermys!

RSS 2.0