aloha

Jag har haft en underbar jul verkligen, har varit stört skönt att vara ledig, hann dock inte få någon julstämmning förens vi klädde granen den 23 men det var guld ändå! På julafton var vi hemma här, morfar kom över och vi såg kalle, åt för mycket mat och delade ut julisar :) som alltid alltså, jag fick en massa fint :D På kvällen träffade jag tim för lite julklappsutdelning och igår firade vi hops farmor med pappa. Känns lite lyxigt att ha julafton två dagar faktiskt hihi :p idag åker jag med mamma och jonas och kollar in om det finns något kul på rean :)

kent

jag hade nästan glömt kent för ett ögonblick men hej igen! åh så underbart.



fjärde adventtttt

Yes, long time no see men ja det blir så ibland! Besiktade bilen i onsdags, och jag hade verkligen förväntat mig att de skulle klaga på något på en bil från 88 men allt var bra, så jävla skönt :D Jag träffade Jimmy i torsdags, planen var att julhandla men jag slutade så sent så vi gick bara en snabbis sen satte och på pizza hut och åt och drack öl, mycket trevligt :D Jag är lite stolt över mig själv, jobbade långpanna i fredags och det vart 16 timmar, lite slitet men jag klarade det wiho hihiih. Sen vart jag och några jobbarkompisar sugna på mojitos så vi satt kvar på jobbet sen drog vi till berns, jätterolig kväll men jaa.. när vi skulle till min gudmor igår kändes den ordentligt!
Idag tänkte jag och mami baka julgodis men precis när vi ska börja så går en propp, och vi hittade inte den trasiga någonstans, vart den satt, så vi kunde inte fortsätta :( Värsta tråkigt när vi var helt inställda på det så det vart en film dag men en massa lussebullar :D helt okej det med!
I veckan blir det jobb som vanligt, men jobbar korta dagar fram till torsdag som är sista dagen på Reisen :) Hoppas även på att hinna träffa mina favoriter och ha lite julmys men vi får se vad som händer :)

Jay!

Såg precis att Jay hade vunnit idol :D Försökte kolla på det igår men somnade 10 så hann inte se röstningen men åh vad bra :D Igår var Minnah asbra verkligen men Jay skulle såklart vinna, dethär gjorde precis dagen yttligare lite bättre hihi :D

slitet

Jag tror aldrig jag har uppskattat en ledig dag så mycket som jag gör idag. Det har varit så stört mycket på jobbet den här veckan och bara långpannor så jag har varit stentrött verkligen och idag har jag sovit och det har varit underbart :D Reisens julbord, där jag jobbar, är bara marint (Loppan du skulle inte gilla det) med världens underbaraste dessertbord hihi :D
Idag ska jag till min kusin som fyller år så det blir mysigt att träffa släkten lite :) Förhoppningsvis kan jag träffa Tim ikväll också, blir tyvärr inte mycket alls just nu med massa jobb för mig och praktik för honom. Men förhoppningsvis :) Imorgon blir det jobb, tagga! :)

RSS 2.0