Imorgon drar vi!

Det ska bli så sjukt skönt att komma iväg, och i två veckor också. :D Kommer bli asssnajz tror jag! Nu håller jag på att packa för fullt, det är lite svårt för jag vill ha med mig en massa kläder, men jag lär köpa mycket där också så det kan jag ju inte.. Dilemma! Men det är hur skönt som helst att veta att vid den här tiden imorgon är vi ju där :D Ha det så bra här hemma alla, det kommer vi ha iallafall! pusspuss!

turkiet here we come!

Tim och jag köpte för några dagar sen en sista minuten resa till Turkiet, Marmaris :) Vi åker den 30onde September och kommer hem 2 veckor senare. Såå välbehövt efter en sommar proppfylld med jobb och annat så nu får vi äntligen lite tid tillsammans! Det kommer att bli underbart, vi reser opsecat så vi får väl hoppas på ett bra hotell, men det gör det hela lite mer spännande ^^

kärlek

Sitter och kollar igenom gamla bilder från London, här en underbaaaar på Wilf och Jago! Det var så jävla guld att vara där, åaaaaahhhh jo men någongång ska jag tillbaka. Jobba på Starbucks kanske? Vore ju en dröm.

cupcakes :D

som jag och tim gjorde, asgoda :D

bröllopshelg + personalfest

Det har verkligen varit fullt upp hela helgen, i lördags var jag ju med Clara i Skärholmen, fick med mig nya skor, vantar och en jättefin topp :D Vart riktigt lyckat, hur mysigt som helst att spendera hela dagen med sis! När vi kom hem var det bara att förbereda inför bröllopsmottagningen för mamma och Lars som hölls i söndags. Tim och jag stog hela kvällen och bakade cupcakes, som btw vart grymt goda :D Det får jag lägga in en bild på senare, har inte mobilen i närheten just nu ^^ Eve och Loppan kom och hjälpte till med allting och ni var, för tusonde gången, så sjukt grymma! Allt vart jättelyckat med underhållning av både trollkarl och någon eld uppvisning :p Awesome verkligen, och huvudpersonerna var hur nöjda som helst!
I måndags var det personalfest på Grönan, så vi var på tyrol och åt en massa mat och de delade ut priser och så var hoffmaestro där och spelade, hade aldrig hört dem men de var asbra :D Vid ett åkte vi vidare till victoria vid kungsträdgården där kvällen lite senare slutade och det var dags att åka hem. En riktigt rolig kväll :)

bra tajming

Kul att bli sjuk just nu faktiskt, har inte varit det på hur länge som helst så blir jag det nu, när mamma gifter sig i helgen. Aaaasbra. Jaja, blir att gå till jobbet idag ändå och ska försöka gå hem lite tidigare än 23 då jag slutar, vore skönt. Imorgon blir det skärholmen med Claris för shopping :D Hoppas på en ny halsduk och vantar iallfall, har ju blivit så sjuuukt kallt nu. Så idag blir det skinnjackan på! Iofösig är det mysigt också med en massa kläder men det kan vi ju inte ha när vi jobbar så där är det svinkallt. pussss

RSS 2.0